Logo van Exaudit International, onze bemiddeling tussen Nederland en ItaliŽ symboliserend  'your partner in engineering communication', is onze doel en slogan
kaart van Europa, we zijn Uw verbindende pijl tussen ItaliŽ en Nederland we hebben een sterke ervaring in internationale automotive projecten, onder meer uitlaatsystemen
>>Home    >>Wie wij zijn    >>Wat we doen    >>Contact    >>Links

We zijn een jong bedrijf samengesteld uit een groep van dynamische, goed gekwalificeerde ingenieurs met goede communicatie- en taalvaardigheden. Enkele van ons zijn Nederlanders, anderen Italianen. We hebben allemaal relevante internationale ervaring. Naast in Nederland en ItaliŽ hebben we in Duitsland en in Groot-BrittanniŽ gewerkt en gewoond, en we kunnen dus op een groot netwerk van contacten in deze landen rekenen.

We voldoen aan nieuwe marktbehoeften, die uit de momenteel toenemende globalisatieprocessen stammen. Hierbij is een betere technische communicatie tussen de landen noodzakelijk. De OEMs involveren in hun projecten meer en meer externe bedrijven van verschillende nationaliteiten. Deze samenwerking wordt steeds gecompliceerder en internationale contacten zijn vaak moeilijk te behandelen. Vaak het is zelfs moeilijk om de juiste contactpersoon te vinden! Verder kunnen mentaliteitsverschillen grote misverstanden veroorzaken, ook in Europa, gewoon om de hoek!

Enkele voordelen door ons te kiezen:

  • We steunen U met de technische communicatie in Uw projecten, U kunt U op de details concentreren.
  • We analyseren Uw behoeften, Uw doelen en we focussen onszelf op Uw sterkten om de juiste manier te kiezen te communiceren met Uw klanten.
  • We zijn ingenieurs, dus we kunnen de technische details begrijpen.
  • Als extern bedrijf behouden we het overzicht, maar tegelijkertijd kunnen we nauw met U samenwerken, en Uw zakenpartner worden.
  • U bespaart tijd en geld, omdat U op moedertaal sprekende ingenieurs kunt rekenen, ter Uw beschikking, op ieder moment, in het land van Uw business.
  • U kunt ons inschakelen op het moment dat U ons nodig heeft, ook voor korte perioden.
  • We leggen U onze methoden niet op, we concentreren ons op Uw bedrijf en we passen onze ervaring aan Uw behoeften.
  • U kunt op onze absolute discretie en professionaliteit rekenen.

Group van vrienden enthousiast van techniek. Foto 1958

Bereid om in de toekomst te rijden met de schatten uit het verleden

Onze missie

De behoeften van de klant begrijpen en vervullen, hem in zijn internationale technische communicatie processen ondersteunen, en actief deel van zijn succes zijn. Nieuwe kansen genereren. Als bedrijf en als individuen in ervaring groeien.

Onze visie

We geloven dat, met de hulp van Exaudit International, het voor meer en meer klanten makkelijker zal zijn om succesvol te zijn in het uitvoeren van internationale projecten.

Onze waarden

We geloven in mensen en we zijn in de ervaring van ieder individu geÔnteresseerd, waaruit we samen kunnen groeien. We willen ons continu verbeteren en uit de resultaten van ons werk leren.